Вони розповіли, які продукти не можна зберігати в холодильнику, пише Меддэйли.
Читайте такожМедики: червоне м'ясо - небезпечний продукт
По-перше, це хліб. Він швидше засихає і псується в холодильнику, пише The Daily Mail. Краще зберігати його в сухому добре вентильованому місці.
Цибулю необхідно зберігати таким чином, щоб вона не проросла і не згнила. Більш того, цибульний запах здатний поширюватися на інші продукти в холодильнику. Аналогічна ситуація з часником. А ось авокадо слід зберігати у відкритих темних пакетах, якщо не хочете, щоб авокадо швидко згнило. Але якщо потрібно, щоб авокадо дозріло, помістіть його у відкриту миску поруч з бананами.
Читайте такожНазвані 5 найкорисніших поєднань продуктів
Томати втрачають смак в холодильнику. Тому їм показана кімнатна температура. Торти, на відміну від тих, що містять багато крему з вершками, можуть зберігатися поза холодильника. Достатньо використати герметичний контейнер. Диня, якщо вона ще не розрізана, повинна зберігатися поза холодильника. Однак розрізану диню варто накрити плівкою і прибрати в холодильник. В іншому випадку, в ній почнуть розмножуватися бактерії.