П'ятниця,
23 червня 2017
Наші спільноти

У Південній Кореї розробили рецепт морозива від похмілля

Сік говенії здавна використовується в корейській медицині для усунення неприємних симптомів, пов'язаних з вживанням великої кількості спиртного.

Морозиво Gyeondyo-bar містить 0,7% екстракту говінні / Фото: wallpaperose.com
Морозиво Gyeondyo-bar містить 0,7% екстракту говенії / Фото: wallpaperose.com

Південнокорейські вчені запропонували новий спосіб боротьби з похміллям, який, можливо, виявиться найбільш приємним з усіх існуючих. Вони створили морозиво Gyeondyo-bar. Десерт зі смаком грейпфрута вже надійшов у продаж, повідомляє Медпортал.

У Колумбії придумали швидкий засіб від похмілляВиробники морозива стверджують, що морозиво дійсно допомагає боротися з похміллям. До його складу входить сік говенії, також відомої як цукеркове дерево. Сік цукеркового дерева здавна використовується в корейській медицині для усунення неприємних симптомів, пов'язаних із вживанням великої кількості спиртного.

У 2012 році дослідники з'ясували, що введення ампелопсину, діючої речовини, що міститься в рослинному екстракті цукеркового дерева, запобігало сп'янінню у щурів. Морозиво Gyeondyo-bar містить 0,7% екстракту говенії. Поки що морозиво продається тільки в Південній Кореї і в інші країни не поставляється.

Експерти назвали алкогольні напої з високим ризиком похмільного синдромуДослідники все частіше звертаються до стародавніх рецептів. У стародавніх папірусах, знайдених більш як сто років тому, їм вдалося виявити і ліки від похмілля. Невідомо, чи дійсно цей спосіб працював, але давні греки пропонували людині, що страждала від наслідків вживання алкоголю, носити на шиї вінок з листя лавра олександрійського.

Читайте про найважливіші та найцікавіші події в УНІАН Telegram
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читайте також
Новини партнерів
loading...

Чи подобається Вам новий сайт?
Залиште свою думку