П'ятниця,
23 червня 2017
Наші спільноти

Любов до солодкого може свідчити про розвиток тяжкої хвороби - дослідження

Ракова пухлина легко виявляється на МРТ після того, як тваринам дали солодку їжу.

Фото: УНІАН
Шоколад, газовані напої та інші солодощі можуть бути використані для виявлення раку / Фото: УНІАН

Вчені з'ясували, що злоякісні пухлини споживають набагато більше глюкози, ніж здорові тканини, тому нездоровий потяг до солодкої їжі має насторожити людину, пише Nature Medicine.

Солодке впливає на розвиток раку

Вчені з Університетського коледжу Лондона спостерігали за розвитком пухлин у мишей з раком кишечника.

Вони виявили, що ракова пухлина легко виявляється на МРТ після того, як тваринам дали солодку їжу.

Нове знання про злоякісні клітини також сприяло появі нового методу діагностики раку. Тепер шоколад, газовані напої та інші солодощі можуть бути використані для виявлення раку.

Використовуючи МПП, дослідники виявили, що пухлина яскраво світиться під час зйомки, після того, як людина з'їла щось солодке.

Читайте про найважливіші та найцікавіші події в УНІАН Telegram
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читайте також
Новини партнерів
loading...

Чи подобається Вам новий сайт?
Залиште свою думку