Всі ми знаємо, що будь-яке переїдання чревате появою зайвої ваги. Однак існує кілька продуктів, поглинаючи які, ви не тільки не наберете вагу, але й схуднете. У список диво-продуктів, оприлюднений американськими вченими, увійшла всіма улюблена груша. Вона настільки багата клітковиною й низькокалорійна, що допомагає худнути незважаючи на високий вміст фруктози. Надійним помічником у нелегкій справі скидання зайвої ваги є чорна квасоля, що не містить ні грама жиру, зате має дуже високий зміст флавоноїдів, які сприяють руйнуванню жирових відкладень в ділянці живота.
Несолодкий і несолоний попкорн допомагає в боротьбі за тонку талію, як і цельнозернові продукти (пшоно, рис, гречка, пшениця). Замінивши ними манку, білий рис і рафіноване борошно, ви істотно скоротите калорійність раціону. А від печива й цукерок можна легко відмовитися на користь горіхів і насіннячок.
Визнаним засобом проти жирових клітин є чай. Кілька чашок гарячого напою в день - і ваші жирові клітини засвоять на 70% менше жиру. Дієтологи рекомендують білий і зелений чаї, вони дають найбільш виражений ефект. Ще одним продуктом, що допомагає худнути, є яблучний оцет. Для досягнення видимого результату не обов`язково пити його, цілком достатньо додавати в соуси й заправки.
www.directadvert.ru