Рятувальникам американського штату Флорида не вдалося виявити чоловіка, спальня якого провалилася під землю, поки він спав.

Як повідомляє Газета.Ru із посиланням на ВВС, пошуки припинено: 36-річного Джеффрі Буша визнали загиблим.

«Наразі виявити тіло неможливо», - заявив представник місцевої влади, додавши, що воронка, в яку провалилася частина будинку, «дуже незвичайна».

Відео дня

Карстові воронки, які утворюються внаслідок розмивання грунту підземними водами, - часте явище в деяких частинах Флориди, проте зазвичай вони маленькі. Тим часом діаметр воронки, в яку провалився Буш, складає не менше 30 метрів. Спочатку повідомлялося, що під землю пішов увесь будинок, але пізніше стало відомо, що провалилася лише його частина, а саме спальня, в якій на той момент знаходився господар.

За словами брата загиблого, на ім`я Джеремі, в ніч на п`ятницю він також знаходився вдома й прокинувся, почувши крики Джеффрі. Відкривши двері в його кімнату, він побачив на місці спальні гігантську воронку. Джеремі зістрибнув униз, намагаючись врятувати брата, проте це йому не вдалося - більш того, його самого довелося рятувати поліції.

Дж.Буш також розповів, що кілька тижнів тому їхній будинок відвідувала інспекція, яка обстежувала будівлю на наявність карстових воронок, але нічого не знайшла.

gazeta.ru